BEST Articles - Promovare prin articole. Publica online ARTICOLE Gratuite!
HomeAuto & MotoITP auto pentru masina ta

ITP auto pentru masina ta

statie-itp-auto-craiova-img_1

ITP auto pentru masina ta

Vrei sa ai parte de un ITP auto realizat in cele mai bune conditii? Atunci trebuie sa apelezi la ITP Popoveni Craiova. Personalul atent instruit iti va verifica masina si iti va comunica toate problemele pe care aceasta le are.

Stii ce se intampla daca umblii cu ITP-ul expirat?

De-a lungul timpului este absolut firesc ca masinile sa se deterioreze. Cu toate ca masinile sunt pe piata de mai bine de 150 de ani acestea se pot avaria iar asta va avea consecinte grave. Trebuie sa incerci sa descoperi orice problema din timp.

In anul 2018 a fost introdusa o lege prin intermediu careia soferii prinsi cu ITP-ul expirat vor avea de achitat amenzi usturatoare si risca sa ramana fara certificate de inmatriculare si talon. Acestia vor fi nevoiti sa isi recupereze masina doar cu ajutorul unei platforme.

Valabilitatea ITP-ului in Romania

Perioada de valabilitate a ITP-ului variaza in functie de destinatia de folosire a masinii dar si de vechimea ei.  In cazul unei masini mai vechi de 12 ani ITP-ul este valabil doar un an de zile. Masinile noi in schimb au obligatia sa se prezinte pentru prima oara la o astfel de inspectie dupa maxim de 3 ani de la data achizitionarii.

Ce acte iti trebuie la ITP

Ca sa poti ajunge la inspectia propriu-zisa trebuie sa iti intocmesti un dosar care sa includa toata documentele necesare. Pentru inceput trebuie sa pui la dosar cartea de identitate a masinii in original.In cazul in care ai cumparat masina prin leasing trebuie sa ai la dosar o copie conforma cu originalul de la firma de leasing sau de la banca. Dupa care trebuie sa mai faci rost de certificatul de inmatriculare care trebuie sa fie tot in orginal. Urmatorul act pe care trebuie sa il aduci la dosar este cartea de identitate. Dupa ce  inspectia va fi efectuata vei primi certificatul a carui valabilitate depinde de vechimea masinii tale. Certificatul trebuie sa il ai in permanenta la tine.

ITP Popoveni Craiova este o statie ITP din orasul Craiova care iti va oferi serviciul de care ai nevoie. Cu cat vei avea mai multa grija de masina ta cu atat te vei putea bucura de ea o perioada mai mare de timp.

statie-itp-auto-craiova-img_2

Fiecare sofer are obligatia sa aiba grija se masina cu care circula pe drumurile publice. Acesta trebuie sa inteleaga importanta unei masini calitative care este verficata intotdeauna la timp.

Mai multe detalii despre ITP Popoveni Craiova

ITP Popoveni Craiova este o companie cu o experienta vasta care poate aduce satisfactie si celui mai pretentios client. Compania a luat fiinta din pasiunea pentru masini si a adus un plus de incredere si de siguranta tuturor persoanelor care isi doreau sa aiba parte de o verificare mai ampla a masinii.

ITP Popoveni Craiova poate fi gasita cu cea mai mare usurinta pe adresa Soseaua Popoveni, nr 300 Craiova. Ii mai puteti contacta si pe adresa de email Itp@Itpcraiova.ro sau la numarul de telefon 0771290796 in intervalul orar 09:30 si 19:00.

Share With: