BEST Articles - Promovare prin articole. Publica online ARTICOLE Gratuite!
HomeAfaceriCe probleme poți remedia într-un service auto

Ce probleme poți remedia într-un service auto

Ce probleme poți remedia într-un service auto

Sesizezi câteva probleme la mașina ta? Atunci nu trebuie să mai pierzi timpul. Cel mai bine este să te prezinți cu mașina în service pentru ca toate problemele tale să fie de domeniul trecutului.

Iată care sunt problemele pe care le poți remedia într-un service auto

Probleme cu bujiile

Bujiile sunt componente consumabile iar asta înseamnă că trebuie să fie înlocuite după o anumită perioada de timp. În momentul în care bujiile prezintă semne de uzură trebuie să fie schimbate. Aceste semne pot indica o anumită problema mai exact un consum crescut de combustibil, zgomote ciudate emise de motor și o putere mai mică a acestuia.

Funcționarea incorectă a motorului reprezintă un semn clar că bujia nu își mai face treaba așa cum trebuie. Este necesar să verifici bujiile la fiecare șase luni și să le înlocuiești până la cinci sau zece luni pentru a preveni deteriorarea autovehiculului.

Defecțiuni ale filtrului de aer

Filtrul de aer este o piesă foarte importantă. Acesta ajută motorul să respire. Va defecta performanțele motorului dacă nu este reparat la timp. Filtrul de aer nu lasă particulele de praf, reziduurile să intre în motor și să îi afecteze acestuia buna funcționare.

Este recomandat să schimbi filtrul de aer la anumite intervale de timp, de cele mai multe ori aceste intervale variază între 10.00 și 30.00 de kilometri.

Probleme cu bobina de inducție

Bobina de inducție este un transformator de curent care transformă curentul de joasă tensiune de 1V sau 12V în curent de înalta tensiune de 15.000 – 20.000 V. Dacă rezistență electrică a circuitului este mică și la turații mici ale motorului curentul crește mult in acel moment are loc supraîncălzirea bobinei.

Baterie defectă

În timpul iernii la mașinile mai vechi bateria se poate defecta. Temperatura foarte scăzută sau nefolosirea mașinii pe o perioada mare de timp poate duce la defectarea bateriei. Un alt motiv care îți va putea afecta bateria sunt luminile uitate aprinse o perioada mai mare de timp.

Este necesar să te asiguri ca nu faci drumuri foarte scurte după ce mașina a stat o perioada mare de timp în parcare sau în garaj. Bateria poate avea nevoie de reîncărcare dar dacă observi că prezintă probleme în continuare cel mai bine ar fi să o înlocuiești. Poți evita descărcarea bateriei dacă te asiguri de fiecare dată că ai stins toate luminile după ce părăsești mașina. Mai mult de atât, poți oricând să ai grijă de mașina ta într-un service auto. Dacă mergi cu ea constant la revizii atunci cu siguranță nu vei avea probleme.

Danerom este service-ul auto de care ai nevoie

Dacă mașina ta continuă să se defecteze cel mai bine este să te prezinți la Danerom. Aici vei găsi o echipa pregătită oricând să îți ofere cele mai bune rezultate și să aibă grijă de mașina ta. Danerom îți oferă oricând asistență pentru rezolvarea tuturor problemelor. Mașina ta va avea parte din nou de o stare perfectă de funcționare și vei putea circulă cu ea cu cea mai mare încredere.

Share With: